Winckelmans vloertegels

Winckelmans is een begrip in de wereld van vloertegels. Al sinds 1894 worden er met deze dubbelhard gebakken vloertegels de mooiste resultaten gerealiseerd. Deze tegels zijn onverslijtbaar en overal toepasbaar.

Wij zijn specialist in het leveren en leggen van deze tegelvloeren. Bezoekt u onze showroom om uw unieke Winckelmans patroonvloer te bespreken. Voor een impressie van de pracht van Winckelmans vloeren klik op het Winckelmans stylebook.

Door verglazing van de gehele tegel bieden Winckelmans tegels een extreem lange levensduur. Duurzaam en in het bijzonder resistent. Winckelmans tegels zijn eenvoudig te onderhouden. Ze zijn bestand tegen krassen en zelfs het effect van statische en mobiele machines. Slijtvast, behouden Winckelmans vloertegels hun oorspronkelijke uiterlijk voor vele jaren. Geschikt voor commercieel gebruik, kunnen zij veel verkeer weerstaan. Omdat Winckelmans tegels bijna ondoordringbaar zijn, zijn ze geschikt voor gebruik in alle omgevingen, binnen of buiten, op vloeren en muren en in natte of droge omstandigheden.

Velthuis tegelwerken is specialist is in het leggen van deze patroonvloeren.

T: 0541-511212

[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This