Refin vloertegels

STERKE WAARDEN MET HET OOG OP DE TOEKOMST

Ceramiche Refin, Italiaanse producent van keramische tegels.

Refin produceert een groot reeks van Italiaanse vloertegels voor keukens, badkamers of woonkamers

Keramische vloertegels Gres porcellanato tegels
Refin ceramiche produceert en verkoopt designtegels van gres voor de badkamer, de keuken, de woonkamer en voor licht commercieel gebruik (winkels, showrooms, hotels, winkelcentra).

Houtlook Tegels
Refin heeft een zeer ruime keuze in houtlook tegels ook wel keramisch parket genaamd. De Refin Larix en Refin Barrique zijn hier schitterende voorbeelden van.

Buitentegels van Refin
De keramische buitentegels van Refin zijn niet alleen erg fraai om te zien maar ook nog eens bijzonder praktisch.

Refin-collectie: uitdrukking van het design Made in Italy

Elegante en originele collecties met verrassende kleuren en combinaties om de laatste Designtrends te volgen. Refin stelt als koploper van een minimalistische en vaak tegendraadse stijl, al jaren vloer- en wandtegels van gres porcellanato voor die ideaal zijn voor zowel de design-commerciële omgeving als de meest ontwikkelde woonomgeving. De tegels van Refin Ceramiche zijn eigentijds en geven de vitaliteit en de creativiteit van het “Made in Italy” weer”.

Refin Ceramiche exporteert het Design Made in Italy in de hele wereld en heeft oog voor detail, innovatie en elegantie.

De tegels van Refin ontspringen uit een voortdurend onderzoek naar grafische kunsten en kleuren en worden gerealiseerd door een intern team die de technische en esthetische performance van het gres porcellanato Refin tot hun recht doen komen.

Vraag offerte

Pin It on Pinterest

Share This