Over tegelvloeren

Plavuizen vloeren

Bent u op zoek naar een prachtige plavuizen- of tegelvloer? Tegelvloeren Nederland heeft de tegelvloer die u zoekt. Wij onderhouden zelf onze relatie met de fabrikant, zonder tussenhandel. De beste kwaliteit, exclusiviteit en onze vakmensen tegen zeer concurrerende prijzen is daarom gegarandeerd.

Vraag offerte

Assortiment tegelvloeren

Tegelvloeren Nederland heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardig specialist op het gebied van hoogwaardige Italiaanse tegelvloeren. Tegelvloeren Nederland levert een breed assortiment tegels met alle uitstralingen, graniet, kwartsiet, marmer, basalt, hardsteen, leisteen, zandsteen of houtlook. Elke tegelvloer heeft unieke kleureigenschappen en een eigen uitstraling. Kom naar één van onze showrooms en bespreek uw wensen met onze tegelspecialisten.

Vraag offerte

Houtlook tegels

Wil je namelijk een vloer die eruit ziet als hout, maar die de voordelen van vloertegels heeft? Kies dan voor houtlook tegels. Met deze tegels creëer je sfeer in de badkamer, woonkamer en keuken. De tegels zien er exact uit als een houten vloer, maar hebben niet de nadelen! Een tegelvoer met houtlook tegels is niet van echt hout te onderscheiden, maar is wel kras- en stootbestendig. De tegels zijn daarnaast onderhoudsvrij! Een houten vloer vergt onderhoud. Met de houtlook keramische tegels is dit niet nodig. Ook zijn houtlook tegels ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Bekijk de Flaviker collectie

Pin It on Pinterest

Share This