Neolith

EEN PRACHTIG INTERIEUR

SKINTOUCH zijn Neolith vloertegels voor interieurtoepassingen. Een architectonische huid waarmee iedere ruimte aangekleed kan worden.

Door middel van grootformaat vloertegels is er slechts een minimaal aantal voegen nodig. Dat heeft veel esthetische en hygiënische voordelen.

Door zijn minimale dikte zijn Neolith vloertegels als het ware een architectonische huid die rechtstreeks aangebracht kan worden op het bestaande oppervlak, zonder dat het nodig is om dit eerst te verwijderen. Dat bespaart tijd en geld bij verbouwingsprojecten.

Vanwege zijn bestendigheid en bijzondere bestendigheid tegen chemicaliën en drukke belopenheid is Neolith een onderhoudsarm materiaal, dus  ideaal voor elke woon en leefomgeving.

Neolith SKINTOUCH biedt bovendien meer dan 50 tegelvloeren in verschillende afwerklagen – keuze genoeg voor alle verschillende smaken, wensen en trends van iedere eigenaar, interieurontwerper of architect. Een rijk kleurenrepertoire dat neutrale en opvallende kleuren omvat en dessins geïnspireerd op natuurlijke en industriële elementen als hout, metaal, stoffen en marmer.

Neolith by Tegelvloeren Nederland: Design, bestendigheid, veelzijdigheid, duurzaamheid

Pin It on Pinterest

Share This