Astor vloertegels

Astor vloertegels, made in Italy gekleurde tegels voor wand en vloer. Hoge kwaliteit en innovatief design, met een breed scala aan dessins, kleuren en maten.

Elke collectie vloertegels van Astor is geïnspireerd op nationale en internationale trends en gericht op diverse marktsegmenten. Exclusieve tegelvloeren van Astor ceramiche zijn verkrijgbaar bij Tegelvloeren Nederland.

Bekijk de colllectie

Flaviker vloertegels

Flaviker is een Italiaanse producent van keramische vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van luxe keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit. Oogstrelende dessins kenmerken de collectie.

Bekijk de colllectie

UnicomStarker vloertegels

UnicomStarker vloertegels zijn al jarenlang synoniem voor keramisch materiaal van premium kwaliteit. UnicomStarker voert een constante zoektocht naar de meest geavanceerde productie-technologie in aanvulling op bijzondere esthetische en modieuze tegels.

Bekijk de colllectie

Castelvetro vloertegels

Castelvetro levert kwaliteit zonder concessies. De recente prijzen die zijn uitgereikt door ENEA aan Castelvetro zijn de absolute bevestiging van hun innovatieve positie. Daarom zijn ze zo actief en vernieuwen continue hun productenpallet en worden ze gezien als een van de vooruitstrevende tegelfabrikanten van Italië. Castelvetro Ceramica produceert legt de nadruk op design en vormgeving en maximale kwaliteit.

Bekijk de colllectie

Mirage vloertegels

Mirage maakt gebruik van een zorgvuldige combinatie van kostbare natuursteen (zoals Jura Stone, Jerusalem Stone, Samarcanda, Leccese and Pierre de Comblanchien) in een perfecte mix van esthetische kenmerken die typisch zijn voor sedimentaire en kalkhoudende stenen, zoals gelaagdheid, fossiele insluitsels, aders en korrelgrootte.

Bekijk de colllectie

Ceramiche Coem vloertegels

Het doel van Ceramiche Coem is om keramische tegels te produceren die een reproductie zijn van natuurlijke steensoorten. Dit doen ze door gebruik te maken van hight-tech faciliteiten, om zo de kwaliteit en uitstraling te waarborgen.

Coem tegels is een tegelfabrikant uit Italië. Het bedrijf haalt de inspiratie voor het vervaardigen van tegels uit de natuur, om een zo natuurlijk mogelijk product te creëren. Coem tegels zijn niet van echt hout of van natuursteen te onderscheiden.

Bekijk de colllectie

Neolith vloertegels

Neolith vloertegels zijn zeer geschikt voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen. De tegels vormen een architectonische huid waarmee iedere ruimte aangekleed kan worden.

Door middel van grootformaat vloertegels is er slechts een minimaal aantal voegen nodig. Dat heeft veel esthetische en hygiënische voordelen.

Bekijk de colllectie

Edimax vloertegels

Edimax produceert Italiaanse tegels voor zowel de wand als de vloer. De vloertegels zijn van een uitzonderlijk hoge kwaliteit op basis van een doorlopend proces van innovatie en steeds nieuwe designs met een breed scala aan kleuren en maten.

Elke collectie is geïnspireerd op nationale en internationale trends en gericht op diverse marktsegmenten. Tegelvloeren Nederland is een officiële handelspartner voor de exclusieve tegelvloeren van Edimax

Bekijk de colllectie

Refin vloertegels

Refin ceramiche produceert en verkoopt designtegels gemaakt van gres voor de badkamer, de keuken, de woonkamer en voor licht commercieel gebruik (winkels, showrooms, hotels, winkelcentra). Refin heeft een zeer ruime keuze in houtlook tegels ook wel keramisch parket genaamd. De Refin Larix en Refin Barrique zijn hier schitterende voorbeelden van. De keramische tegels van Refin zijn niet alleen erg fraai om te zien maar ook nog eens bijzonder praktisch.

Bekijk de colllectie

Pin It on Pinterest

Share This