Een tegelvloer geeft ruimte om te leven

Vloertegels voor in uw woning en buiten uw huis.

Een stenen vloer is makkelijk, comfortabel en gemakkelijk schoon te houden. Een tegelvloer geeft ruimte om te leven, te genieten en heeft het minste onderhoud nodig. Een stenen vloer die er prachtig uitziet, ook na heel veel jaren. Een tegelvloer waarop kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen sporen nalaten. Dat is waarom mensen kiezen voor een duurzame tegelvloer in hun leefruimte.

Vloertegels kiezen

Als je kiest voor vloertegels dan doe je dat zorgvuldig. Want je kiest een tegelvloer voor een lange tijd en er is nogal wat keuze. Wordt het een natuursteen look of graniet? Of zelfs een betonlook tegelvloer? En wil je die vloertegels glanzend gepolijst afgewerkt of juist met een beetje reliƫf, stoer en rustiek? Vrijwel onverwoestbare keramische tegels, onze merken tegelvloeren zijn bekend om hun verschillende formaten tot zelfs van meer dan een vierkante meter! Wat je ook kiest, het gemak en het comfort is voor elke tegelvloer gelijk.

Toepasbaarheid

Tegelvloeren en plavuizen kunnen in iedere ruimte toegepast worden. Een tegelvloer heeft veel voordelen, is zeer sterk en kan tegen een stootje. De laatste jaren zijn er enorm veel nieuwe tegeldesigns en mogelijkheden ontwikkeld voor tegelvloeren. Hierdoor is de tegelvloer ook in moderne toepassingen en ontwerpen zeer goed bruikbaar. Een heel groot voordeel van een tegelvloer is dat je met betrekking tot het onderhoud geen zorgen hoeft te maken.

Design

Grote tegels kunnen worden afgewisseld met kleine tegels. U kunt uw leefruimtes groter laten lijken door de grote of langwerpige tegels in een bepaalde richting te leggen. Zoals U hierboven al gelezen heeft zijn er mogelijkheden genoeg en zijn die ook niet allemaal te beschrijven. Een bezoek aan 1 van onze uitgebreide tegelshowrooms is toch wel noodzakelijk om een idee te verkrijgen van de mogelijkheden.

Onderhoud

Stenen tegelvloeren zijn vooral sterk, gemakkelijk te onderhouden en voor ieder budget is er een tegelvloer mogelijk. Wij hebben onze merken gekozen op basis van kwaliteit! Die kwaliteit laten wij ook terugzien in het aanleggen van uw tegelvloer. Kwaliteit verdiend namelijk vakmanschap en dat kunnen wij bieden.

Wel of geen vloerverwarming?

Een tegelvloer is heel erg comfortabel in combinatie met vloerverwarming. Het is een feit dat vloerverwarming in combinatie met een stenen vloer de fijnste verwarming binnenshuis is. Ook daar kan geen ander type vloer tegenop.

Vele mogelijkheden, patronen en patchwork.

Het aanbrengen van decoratieve patronen en randen in tegelvloeren is weer terug van weggeweest. Veel van onze fabrikanten produceren ook tegels met patchwork motief. Onze Italiaanse tegels zijn populair bij particulieren en architecten vanwege het brede scala aan kleuren en designs.

Outdoor tegelvloeren

Onze tegels buiten op een terras of in de tuin toepassen kan. Veel van onze fabrikanten leveren hun assortiment ook in een 2cm dikke tegel, waardoor het mogelijk is om dezelfde tegelvloer door te leggen naar uw buitenterras of tuin. Op die manier kunnen wij dus bijvoorbeeld een houten tegelvloer naar buiten leggen. Maar ook de 2cm dikke natuursteen tegel varianten staan prachtig op uw terras of in de tuin.

Pin It on Pinterest

Share This