Ceramiche Coem vloertegels

DESIGN WITH NATURE

Het doel van Ceramiche Coem is om keramische tegels te produceren die een reproductie zijn van natuurlijke steensoorten. Dit doen ze door gebruik te maken van hight-tech faciliteiten, om zo de kwaliteit en uitstraling te waarborgen.

Coem tegels is een tegelfabrikant uit Italië. Het bedrijf haalt de inspiratie voor het vervaardigen van tegels uit de natuur, om een zo natuurlijk mogelijk product te creëren. Coem tegels zijn niet van echt hout of van natuursteen te onderscheiden. Het bedrijf ontwikkelde 3 tegelseries, waarbij de Coem Pietre Naturali tegelserie gebaseerd is op natuursteen, de Coem Progetto tegelserie op hout en graniet en de Coem Abitare op traditionele vloertegels, al dan niet met Romaans verband patroon.

Coem’s porcellanato collecties bieden een breed scala aan producten, met verschillende afwerkingen voor gebruik als vloertegels voor zowel binnen als buiten. Het ontwerp van de producten is geïnspireerd door de eenvoudige, essentiële vormen, vlakken en decoraties. Geen andere fabrikant levert  vloertegels welke vrijwel niet te onderscheiden zijn van de steensoorten uit de natuur.

Coem collecties komen terug in residentiële en commerciële projecten van internationale omvang. Met natuurlijke kleuren en oppervlakken, veelzijdige maten en afwerkingen. Een exclusieve tegel voor zowel de particulier als architect. Tegelvloeren Nederland is een officiële handelspartner van Coem tegels.

Innovatie en technologie

Technologie stelt Coem in staat om de oorspronkelijke schoonheid van de kleuren en oppervlakken van de natuurlijke tegelvloeren op peil te houden. Deze vloer- en wandtegels zijn en blijven dan ook van een superieure kwaliteit: bestendig, modulair, gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.
We hebben de natuur meer veelzijdig, sterk en bestand gemaakt: onze collectie keramiek vloertegels beslaat een breed scala aan op elkaar afgestemde kleuren en oppervlakken met natuurlijke, gepolijste of getextureerde afwerkingen, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Pin It on Pinterest

Share This